Tietoa-sivu

Porin Seudun Invalidit on perustettu vuonna 1945. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 300. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä, valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa ja kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon.

Yhdistyksemme toimii omissa tiloissaan osoitteessa Pohjoispuisto 1, 28100 Pori, jossa meillä on ajanmukaiset kokoontumistilat noin 40-50 hengelle.

Kokoontumisrajoitusten jälleen helpottaessa jatkuvat mm. jäsenpäivät, naistenkerho sekä kuntosalivuorot ja vesijumppa, myös bocciavuorot ovat edelleen voimassa.

Toimistollamme on myös päivystys joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas tiistai klo 11 – 14 jäseniemme tapaamista varten.